Professionals in technische installaties met zorg voor kwaliteit en service.

Als specialist in technische systemen is Vegatech voortdurende bezig met de ontwikkeling van creatieve en innovatieve oplossingen.

Vegatech heeft reeds 10 jaar ervaring op het gebied van automatisering, elektrotechniek, klimaatbeheersing en regeltechniek. De samenvoeging van deze technieken heeft geleid tot engineering en productie van een ruim assortiment systemen en zeer complexe klimaatsystemen, meet-, en regelinstallaties met bijbehorende hard- en software.

Er wordt bij Vegatech dagelijks hard gewerkt aan het leveren van kwaliteitsproducten met een evenredige service- en onderhoudsdienst. Hierdoor speelt Vegatech een vooruitstrevende rol in de ontwikkelingen voor verschillende sectoren, zoals de champignonindustrie. De tuinbouw sector, ondernemingen en industriële bedrijven vinden bij Vegatech een betrouwbare oplossing voor hun automatiserings- en beheersingsproblematiek.

Kantoor
   Werkplaats  Werkplaats

Kortom Vegatech levert professioneel technisch maatwerk voor uw bedrijf. De installaties van Vegatech staan garant voor toepassing van de modernste en meest betrouwbare technologieën. In geval van nood staat de storingsdienst 24 uur per dag voor u klaar. Zo kunt u uw bedrijf zorgeloos verder ontwikkelen!